Emeklilere 8 Bin 500 TL ödeme yapan banka süreyi uzattı

Emeklilere 8 Bin 500 TL ödeme yapan banka süreyi uzattı
TEB Bankası, emekli maaşı alanlar için vatandaşlara fırsat sundu. Emekli maaşlarına yapılacak 8 Bin 500 TL ödeme için süre uzatıldı.

TEB Bankası, emeklilerin maaşlarını hesabına aktaran özel bir fırsat sunuyor. TEB Bankası'ndan 3 yıl süre boyunca maaş alan emekliler, 8 Bin 500 TL'ye varan promosyon kazanma şansı yakalıyor. Bu promosyon, geri ödeme yapılmasına gerek olmadan, emeklilerin hesaplarına yatırılıyor. Bu sayede, emekliler hem maaşlarını güvenli ve kolay bir şekilde alabiliyor, hem de ek gelir elde edebiliyorlar.

ekran-alintisi.jpg

Banka, emekli müşterilerinin maaş promosyonunun yanı sıra ihtiyaç kredisi imkanı da sağlamaktadır. Emekliler, maaşlarına göre belirlenen cazip faiz oranları ve uygun ödeme seçenekleri ile ihtiyaç kredisi alabilirler. Böylece, acil nakit ihtiyacı olan veya hayallerini gerçekleştirmek isteyen emekliler, TEB Bankası'nın sunduğu avantajlı kredi fırsatından yararlanabilirler.

Bu kampanya ile emekliler maaşlarını TEB Bankası'na taşıması ile yüksek tutarda promosyon ödemesi alabilecekler. Kampanyadan yararlanmak için, bankanın şubelerine giderek emekli maaşınızı bankaya aktarmanız ve 2 adet otomatik ödeme talimatı vermeniz yeterli. Kampanya, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için geçerlidir ve başvurularınız kısa sürede sonuçlanmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.