Emekli polis memuru hem eşini hem de çocuğunu öldürdü

Emekli polis memuru hem eşini hem de çocuğunu öldürdü
Emekli polis memuru Cengiz Bedir boşanma aşamasında olduğu eşini ve çocuğunu öldürdü.

İstanbul'da yaşayan emekli polis memuru Cengiz Bedir (54), boşanma aşamasında olduğu ve kayıp olarak aranan eşi Zeynep Bedir (45) ile oğulları Tarık Bedir'i (26) silahla öldürdükten sonra, Kırklareli'de tarlasına gömdüğü ortaya çıktı.

Cinayetler sonrası gözaltına alınan Bedir'in yer göstermesiyle tarlaya gömülen anne ile oğlunun cansız bedenine ulaşıldı.

CESETLER TARLAYA GÖMÜLÜ BULUNDU

Ekiplerin yaptığı çalışmada, Bedir'in dün akşam saatlerinde otomobiliyle köye geldiği ve hava karardıktan sonra tarlasının bulunduğu alana gidip geldiği saptandı. Yağmur sebebiyle araçların girip çıkmakta zorlandığı araziye gittiği belirlenen Bedir, gittiği İstanbul'da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Bedir'in eşi ve oğlunu silahla öldürdükten sonra Kırklareli'nin Çeşmeköy'deki tarlasına gömdüğünü itiraf ettiği belirtildi. Jandarma ve polis ekipleri, bugün yaptığı çalışmada Zeynep Bedir ile oğlu Tarık Bedir'in cansız bedenini gömülü olduğu tarlada ortaya çıktı.

Anne ile oğlunun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

kirklareli-emekli-polis-oglu-ve-bosanma-23944-4.jpg

kirklareli-emekli-polis-oglu-ve-bosanma-23944-3.jpg

kirklareli-emekli-polis-oglu-ve-bosanma-23944-2.jpg

kirklareli-emekli-polis-oglu-ve-bosanma-23944-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.