Elon Musk'tan geri vites: Tepkiler çığ gibi büyüdü!

Elon Musk'tan geri vites: Tepkiler çığ gibi büyüdü!
Mavi tik özelliğini ücretlendiren ve ücret ödemeyen kullanıcılardan bu özelliğin kaldırılması kararı veren Twitter CEO'su Elon Musk, geri vites yaptı.

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan Twitter, Elon Musk tarafından satın alınmasının ardından birçok tartışmalara sebep olacak adımlar attı. Bu adımlardan biri de ''mavi tik'' özelliğiydi.

Mavi tik özelliğini ücretlendiren Musk, tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından kullanıcılardan aldığı özelliği geri vermeye başladı.

EuroNews''in haberine göre ödeme yapmadığı için perşembe günü mavi tiki kaldırılan Beyonce, Oprah Winfrey, Donald Trump, Cristiano Ronaldo ve Bill Gates gibi tanınmış isimler ve yazar, şarkıcı, sporcu gibi ünlülerin hesaplarına mavi tik yeniden eklendi.

Twitter''ın sahibi Elon Musk, ödeme yapmayacağını kesin bir dille vurgulayan yazar Stephen King, oyuncu Willian Shatner ve basketbol oyuncusu LeBron James''in hesap abonelik ücretlerini kendisinin yatırdığını "Rica ederim namaste" diye yazarak duyurmuştu.

Yemek eleştirmeni ve gastronomi yazarı Vedat Milor da mavi tikinin kaldırılmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermiş, "Elon Musk ve diğer tüm şımarık zenginlere her şeyin para olmadığını gösterebiliriz. Mavi tık nedeniyle etkileşim gücünü kaybetmediğimi kanıtlamak için lütfen retweet ve beğeni! Belki dünyayı değiştirmek imkansız ama kendi küçük devrimlerimizi yapabiliriz" demişti. Milor da ''mavi tik''i geri verilen isimlerden oldu. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.