Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşüne çıkıyor!

Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşüne çıkıyor!
Meta CEO'su Mark Zuckerberg, sosyal medyadaki paylaşımında, Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın "kafes dövüşü" teklifini kabul ettiğini duyurdu.

Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg, Tesla ve SpaceX'in sahibi olan Elon Musk'ın yaptığı kafes dövüşü çağrısına olumlu yanıt verdi. Zuckerberg, bu olayın ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Elon, bu fikir hoşuma gidiyor. Benim için hazırsın" ifadelerine yer verdi.

Teknoloji dünyasının iki dev karşı karşıya geliyor. Intagram ve Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg'ın Twitter'e rakip bir platform üzerinde çalışması nedeniyle Twitter'ın sahibi olan Elon Musk, Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etti. Zuckerberg ise "Konum gönder" diyerek meydan okumayı kabul etti.

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın gibi platformların çatı şirketi olan Meta'nın bir süredir "Project 92" kod adını taşıyan Twitter'e rakip bir sosyal medya ağıyla ilgili çalıştığı biliniyor.

KAFES DÖVÜŞÜ DAVETİNİ KABUL ETTİ

Twitter'ın sahibi olan Elon Musk, Project 92 ile ilgili bir paylaşımın altına yorumda bulunarak Meta'nın sahibi olan Mark Zuckerberg'e çağrıda bulundu. Musk, "Eğer o da kabul ederse ben kafes dövüşüne varım" yorumunda bulundu. Zuckerberg ise çağrıya Instagram hesabından yanıt vererek "Konum gönder" dedi.

ekran-goruntusu-2023-06-22-115143.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.