Elektrikli yeni Kona satışa çıkarıldı! Dev kampanya ile sunuldu

Elektrikli yeni Kona satışa çıkarıldı! Dev kampanya ile sunuldu
Hyundai bir süre önce Türkiye'de de satışa sunduğu 'Kona Elektirk' modeli için bir kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve son teknoloji ile üretilen aracın teknik detayları...

Ebrar Kadir TABAN / KAMU SON HABER

Hyundai, gelişen otomotiv teknolojisini takip ederek, bu teknolojiyi ürettiği arabalara entegre etmeye devam ediyor. En son teknoloji ile üretilen araçlarından biri olan ‘Kona Elektrik’ modeli bir süre önce Türkiye’de satışa sunuldu. Uygun fiyatı, iç ve dış tasarımı, mekanik ve teknolojik donanımı, bu aracı rakiplerinden bir adım ileride olmasını sağlıyor. 1-004.jpgHyundai, Türkiye’deki otomotiv pazarındaki bir süredir yaşanan olumsuzlukların önüne geçebilmek adına bir kredi kampanyası başlattı. Dev firma, bu kampanyayı ‘Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın’ olarak adlandırdı.

2-003.jpg

Şimdilik Eylül ayı için geçerli olan bu kampanya, dev firma ile anlaşmaya varan bazı bankalar aracılığıyla 6 ay ertelemeli yüzde 3,99 faizli bir kredi imkanı sunuyor. Daha detaylı bilgi sahibi olmak için Hyundai’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

3-002.jpgBu fırsatı değerlendirmek isteyenler için Hyundai’nin ‘Kona Elektrik’ modeli için teknik bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz…

-KONA'NIN GÜNCEL LİSTE FİYATI-ekran-alintisi1.jpg

-İŞTE KONA'NIN BAZI TEKNİK ÖZELLİKLERİ-

Kona Elektrik, 64 kWh batarya ile 484 km'ye varan gerçek anlamda etkileyici bir menzil sunuyor.

204 PS motor gücü ve 395 Nm tork değerinde bir güç üretebiliyor.

Aracın genel tasarımına uygun bir şekilde entegre edilen batarya grubu sayesinde bu araç, iç mekân hacimden hiçbir şey kaybetmiyor.

0'dan 100 km/saat hıza 7,9 saniyede ulaşıyor. Ayrıca Kona Elektrik 64 kWh batarya versiyonuyla, 167 kmh azami hız sunuyor.

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.