Ekrem İmamoğlu'nun mitingine taşlı saldırı!

Ekrem İmamoğlu'nun mitingine taşlı saldırı!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'daki mitinginde bir grup, 'taşlı' saldırı gerçekleştirdi. İmamoğlu, konuşmasını kesmek zorunda kaldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu''nun Erzurum mitingindeki provokasyon, taş atma seviyesine yükseldi. İmamoğlu''nun konuşma yaptığı seçim otobüsü taşlandı.

Miting öncesinde AKP''li Erzurum Belediyesi''nin çok sayıdaki otobüsü mitingin yapılması planlanan alana çekmesi gündeme gelmişti.

İmamoğlu''nun konuşma yaptığı sırada ise İBB Başkanı''na taş atıldı. İmamoğlu konuşmasına kısa süreliğine ara verdi.

''''HEPİNİZ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM''''

Polisleri göreve çağıran İmamoğlu, polislerin seyirci kalmasına karşın, ''''Hepiniz hakkında suç duyurusunda bulunacağım'''' diye konuştu.

SEÇİM OTOBÜSÜNE DE SALDIRDILAR

Mitingi sabote etmek için alana gelen bir grup, taş atarak konuşmayı böldü. İmamoğlu mitingi erken bitirerek seçim otobüsüyle alandan ayrıldı. Polis, seçim otobüsünü takip etmeyi sürdürenlere TOMA ile müdahale etti.

''''YARALILARLA İLGİLİ BİLGİ ALMADAN ERZURUM''U TERK ETMİYORUM''''

İmamoğlu, "Erzurum Valisi, 5 bine yakın polisimizle Erzurum''da gerekli tedbirler alınmıştır, endişe etmeyin dedi. Polislerin hiçbirisi kılını kıpırdatmadı. Bu bir talimattır! Müdahale etmeyin talimatıdır. Orada TOMA var, taşlar atılıyor milletin kafasına. Vali Bey''e şunu söyledim; en geç 20 dakika içinde oradaki insanların can güvenliğini sağladık diye bir açıklama yapana kadar burada bekleyeceğim. Yaralılar ile ilgili açıklamanızı bekliyorum, yaralıları ziyaret edeceğim. Onlarla ilgili bilgi almadan da Erzurum''u terk etmiyorum!" dedi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.