Ekrem İmamoğlu hakkındaki gerçek Fatih Portakal canlı yayında açıkladı

Ekrem İmamoğlu hakkındaki gerçek Fatih Portakal canlı yayında açıkladı
Fatih Portakal, Cuma namazını kıldığı Sancaktepe'deki camiden çıktığı sırada provokasyona uğrayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında bir açıklamada bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, cuma namazını İstanbul Sancaktepe'de bir camide kıldıktan sonra cami çıkışında bir vatandaş "seçimden seçime camiye geliyorsun" diyerek tepki göstermişti. Vatandaş, İmamoğlu'nun camiye gelişini sorgulayarak "neden camiye geliyorsun" diye sormuştu. İmamoğlu da bu soruya 'dua etmek için geliyorum, hava atmak için değil' diyerek yanıt vermişti.

İmamoğlu ile okul arkadaşı olduğu bilinen Fatih Portakal, yayını sırasında İmamoğlu ile ilgili bildiği gerçekleri izleyicileri ile paylaştı

.

Bir vatandaşın kameralar kayıttayken İmamoğlu'nun seçimden seçime camiye geldiğini söylemesinin ardından Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun her cuma namazına giden bir adam olduğunu açıkladı.

Fatih Portakal'ın 'yiğidi öldür yoğurdunu yeme' diyerek başladığı açıklamasında Ekrem İmamoğlu'nun öğrenci olduğu yıllarda da her cuma namaza gittiğini söyledi. Birlikte geçirdikleri üniversite dönemlerinden bahseden Fatih Portakal, "Ekrem cuma namazına da giderdi, orucunu da tutardı" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'nun o yıllarda iyi bir kaleci ve iyi bir Trabzonsporlu olduğunu anlatan Fatih Portakal fakülte takımının kalesini Ekrem İmamoğlu'nun koruduğunu söyledi. Fatih Portakal Ekrem İmamoğlu'nun Trabzonsporlu olduğunu söyledikten sonra, "Ağzından da kötü söz çıktığını duymadım" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.