'Efsane' filmin perdesi aralanıyor! Yıldızlar yeniden bir araya gelecek

'Efsane' filmin perdesi aralanıyor! Yıldızlar yeniden bir araya gelecek
Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural Efsane adlı filmde yeniden bir araya geliyor.

Ekranların ve sahnelerin yıldız isimleri Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural, 'Efsane' filmiyle yeniden bir araya geliyor.

Mahalleden Arkadaşlar, İşler Güçler, Kardeş Payı, Düğün Dernek gibi seyircinin büyük beğenisini toplayan birçok filmde birlikte sahne alan yıldız ikilinin bir araya geleceği yeni film heyecanla bekleniyor.

EFSANE FİLMİNİN KADROSU VE OYUNCULARI

Box Office Türkiye'nin haberine göre, oyuncu kadrosunda ayrıca Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Serdar Gökhan, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Elif Ongan, Cemile Canyurt, Rojhat Özsoy, Tuana Tezsay, Devrim Saltoğlu, Ferhan Vural, Burcu Gönder gibi isimlerin yer alacak.

Efsane filminin konusu ise, Çorum'da şifa veren yoğurtlarıyla ünlü bir ailenin etrafında gelişen bir hikâyeyi konu ediniyor.

Ahmet Kural filmde, gizli yoğurt tarifini aile mensubu birine devretmesi gereken dedelerinden tarifi almaya hak kazanmak için mücadele eden ikiz kardeşler Sadık ve Özgür'e hayat verecek.

Aytaç Medya yapımcılığında çekim sürecine girilen filmin vizyon tarihi 2 Şubat 2024. Selçuk Aydemir'in çekimlerini geçen yıl tamamladığı bir başka filmi Güven Bana ise 13 Ekim 2023'te sinemalarda gösterime girecek.

DAHA ÖNCE HANGİ FİLMLERDE BİR ARAYA GELMİŞLERDİ?

Ünlü ikili, Mahalleden Arkadaşlar, İşler Güçler, Kardeş Payı, Çalgı Çengi, Düğün Dernek, Ailecek Şaşkınız, Baba Parası gibi dizi ve filmlerde birlikte çalışmışlardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.