Ebrar Karakurt Sokağı için önerge

Ebrar Karakurt Sokağı için önerge
CHP Susurluk Belediye Meclis Üyesi Murat Kula, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın gururlarından Ebrar Karakurt'un ismini bir sokağa vermek için Meclis'e önerge sundu.

Balıkesir doğumlu Ebrar Karakurt'un memleketinde adının bir7 sokağa verileceği haberine nasıl tepki vereceği ise merak konusu...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, milli voleybolcu Eda Erdem'in Yoğurtçu Parkı'na heykelinin dikileceğini açıklamıştı.

CHP'nin, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda aldıkları zaferle Türkiye'ye büyük sevinç yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Ebrar Karakurt’un isminin Balıkesir'in Susurluk ilçesinde bir caddeye verilmesi için önerge hazırlandı.

Haberport'un haberine göre 4 Eylül'de CHP'li Susurluk Belediye Meclisi Üyesi Murat Kula, Susurluk ilçesinde uygun bir cadde veya bulvara Balıkesirli olan başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt'un isminin verilmesini önerdi.

"EN ÇOK SALDIRIYA UĞRAYAN OYDU"
Kula, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Tabii ki hepsinin bu zaferde büyük rolü var ama bizim için bir kişi diğerlerinden daha önemli. İlçemizde bir sokağa hemşehrimiz Ebrar Karakurt'un adını vermek istiyoruz. En çok saldırıya uğrayan, en çok yorulan isim oydu ama her türlü zararlı kampanyaya rağmen dimdik ayakta kaldı, çok oynadı ve ay yıldızlı bayrağımızı gururla Avrupa'da dalgalandırdı. Bu konu ilgili komisyona havale edildi, biz de bu konuyu takip etmeye devam edeceğiz."

Sosyal medya paylaşımları ve cinsel yönelimi nedeniyle hedef gösterilen Karakurt, son olarak kendisine hakaret eden "Abdulhamid" adlı takipçisine, "Boş yapma Abdulhamid" diyerek yanıt vermişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.