Dyson alacaklar bir kez daha düşünecek ‘Göründüğü gibi çıkmadı’

Dyson alacaklar bir kez daha düşünecek ‘Göründüğü gibi çıkmadı’
Dyson alacakları bir kez daha düşündürecek video ortaya çıktı. İzleyenler çok şaşıracak.

James Dyson tarafından 1991 yılında kurulan İngiliz teknoloji şirketi Dyson, elektrikli süpürge, el kurutma makinesi, pervanesiz fanlar, ısıtıcılar gibi teknolojik aletler tasarlayıp üretmeyi sürdürüyor.

Ünlü marka Dyson’un tüm ürünleri 50'den fazla ülkede satışa sunulurken markanın Şubat 2018 itibarıyla dünya çapında 12 bin çalışanı olduğu belirtildi.

Son yıllarda popüler olan ve ürünlerini fiyatıyla dudak uçuklatan Dyson’ın en gözde ürünü ise ev hanımlarının hayali haline gelen yüksek çekim gücüne sahip süpürgeler oldu.

Vatandaşların ilgisini çekmeye çalışan Dyson markalı süpürgelerin geçtiğimiz aylarda sosyal medyada paylaşılan bir görüntüsünde zor temizlendiği görülmüştü. Kimi kullanıcı bu duruma katılırken kimisi de aksini iddia etti.

418-web-category-dyson-cordless-stick-prussblue-copper.jpg

ÇEKİM GÜCÜNÜ KARŞILAŞTIRDILAR

Gündemden düşmeyen Dyson ile ilgili hayal kırıklığı yaratacak bir video ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü toplamda 200 bin beğeni aldı.

Söz konusu görüntülerde temizlik hassasiyeti ile bilinen Dyson markalı süpürgeye rakip çıktığı görüldü. Filtresine ve üstün kablosuz temizlik deneyimi ile kullanıcıların dikkatini çeken benzeri bir süpürge ile Dyson’un karşılaştırılması yapıldı.

sv28-v11-inuse-debrishardfloor.jpg

Yapılan karşılaştırılmada yere dökülen toz ve birikintileri hangi makinenin daha iyi çekeceği test edildi. Yapılan testte Dyson’un rakibi büyük cisimleri çekemezken yeni çıkan farklı bir süpürgenin yerdeki tozları büyük kolaylıkla çektiği görüldü.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere ise yorum yağdı. Kullanıcılar Dyson’ın başlığının yanlış olduğu çekim yapmadığını söylerken bazı kullanıcılarda başlığa rağmen diğer süpürgenin daha iyi olduğunu söyledi.

asdasdasdasda.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.