Düzenlenen iki farklı operasyonda 4 PKK'lı öldürüldü

Düzenlenen iki farklı operasyonda 4 PKK'lı öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Irak ve Suriye’de düzenlenen iki farklı operasyonda 4 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, Irak’ın kuzeyinde bulunan Pençe Kilit Operasyon bölgesinde3, Suriye’de bulunan Fırat Kalkanı Operasyon bölgesinde 1 olmak üzere toplamda 4 PKK’lı teröristin tespit edildiğini açıkladı.

ekran-alintisi-jpg4.jpg

Milli Savunma Bakanlığının resmi X hesabından yaptığı açıklamanın devamında, Irak ve Suriye’de tespit edilen 4 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirilmesi için operasyon düzenleme kararlı alındığı bildirildi.

Bakanlığın açıklamasına göre, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başarı ile icra edilen 2 farklı operasyon sonucu, Irak’ta 3, Suriye’de 1 olmak üzere tespit edilen toplamda 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

Milli Savunma Bakanlığının resmi X hesabından yapılan açıklamada ayrıca, terörle mücadelenin etkin ve kararlı bir şekilde devam ettiği ve edeceği de bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.