Duşakabin camındaki kireç lekelerini anında yok ediyor! Herkesin evinde var

Duşakabin camındaki kireç lekelerini anında yok ediyor! Herkesin evinde var
Duşakabin camında olan kireç lekelerini anında yok eden yöntem ortaya çıktı. Bu yönle duşakabin camında bulunan lekelerden eser kalmayacak.

Duşakabin camında olan kireç lekeleri birçoğumuzu çileden çıkartabiliyor. Temizlenmesi zor olan duşakabin camında olan kireçleri anında yok eden yöntem ise ortaya çıktı.

Bu yöntemin baş kahramanı tabi ki elma sirkesi. Bilindiği üzere elma sirkesinin ev temizliğinden önemli bir yeri bulunuyor. Hatta bazı inançlara göre elma sirkesiyle evin yüzeylerini sildiğinizde evinizi ve sizi kötülüklerden arındırdığı söyleniyor.

Duşakabinlerde olan lekelerden de sirkenin içerisinde bulunan asit sayesinde lekeyle temas eder etmez yok olmasını sağlıyor.

Bu yöntemi uygulamak ise oldukça basit ve pratik, bir şişenin içerisine bir miktar elma sirkesi koyup az bir miktar da karbonat eklemeniz lekelerden kurtulmanız için yeterli oluyor.

Şişenin içerisine koymuş olduğunuz elma sirkesi ve karbonatı karıştırıp, duşakabin üzerinde bulunan kireç lekelerinin üzerine püskürtün birkaç saniye sonra duşakabin üzerinde bulunan kireç lekelerinin yok olduğuna şahit olacaksınız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.