Dünyaca ünlü milyarder zengin olma formülünü açıkladı 'Yatırımı buna yapan yaşadı'

Dünyaca ünlü milyarder zengin olma formülünü açıkladı 'Yatırımı buna yapan yaşadı'
Dünyaca ünlü ABD'li milyarderden elinde parası olanlar ve yatırım yapmak isteyenlere yönelik altın değerinde tavsiyeler geldi.

Milyarder iş insanı Robert Kiyosaki, yatırım konusunda çok kritik açıklamalarda bulundu. Ayrıca Kiyosaki, ABD finans sisteminin çökeceğine dair görüşlerini paylaşarak, “Bir imparatorluğun sonundayız. Bütün imparatorluklar daima sona erer” dedi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile kendisine yönetilen, “para sistemi hileli mi?” sorusuna cevap olarak, "Şu anda bir imparatorluğun sonundayız. Bu son, bir dönemin de sonu ve tüm imparatorluklar her zaman sona erer” ifadelerine yer verdi.

1776291.jpgDİKKATLİ ADIMAR ATMAK ÖNEMLİ

Dünyaca ünlü milyarder, ABD’nin 1964 senesinde para merkezli bir sisteme geçiş yaparak ülkenin çöküşüne giden yoldaki ilk adımı attığını ifade etti.

Ayrıca yatırımcılara okur yazarlık konusunda uyarı yapan Kiyosaki, riskli durumlarla karşılaşmamak adına dikkatli adımlar atılması gerektiğini dile getirdi.

artist-267212.jpgEkonomide kıyametin yaşanacağını ancak bunun tam olarak tarihini kestiremediğini belirten Kiyosaki, bu dönemlerin ekonomi de esnek olmanın önemli olacağını söyledi.

Bununla birlikte geleneksel tavsiyelere kulak asanların ekonomik yönden sıkıntılar yaşayacağını belirten Kiyosaki borçla servet oluşturmanın itici bir güç olduğunu da ifade etti.

439030.jpg

ÇİN POTANSİYEL TEHLİKE

Yeni ekonomik sıkıntıların ve krizlerin kapıda olduğunu söyleyen milyardan iş insanı Çin!in yükselişinin ABD için potansiyel bir tehlike oluşturacağını söyledi.

Yatırımcılar ise dolar da fazla bir gelir beklentisi olmadığını ifade ederek altın ve gümüş gibi değerli madenlere öncelik verilmesinin faydalı olacağını dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.