Dolandırıcı adam lüks otelde 2 yıl para vermeden yaşadı

Dolandırıcı adam lüks otelde 2 yıl para vermeden yaşadı
Hindistan'da Ankuş Dutta isimli bir kişi, lüks bir otelde tam 603 gün boyunca tek kuruş para vermeden yaşadı. Bu süreçte, Dutta lüks oteli 70 bin dolar dolandırdı.

Hindistan, oldukça sıra dışı bir dolandırıcılık olayına şahit oldu. Hindistan'da bir kişi, yaklaşık 2 yıl boyunca lüks bir otelde konakladı fakat hiç para ödemedi ve bu durum 603 gün boyunca kimse tarafından fark edilmedi.

TELE1'in haberine göre, Hindistan'da Ankuş Dutta isimli bir kişi, yaklaşık 2 sene boyunca Roseate House isimli lüks bir otelde konakladı ve hiç para ödemedi. Yeni Delhi'de yaşanan olayda, Dutta 2 sene kaldığı lüks otelin bütün olanaklarından faydalandı ve hiç ödeme yapmadı. Yapılan araştırmalarda, Dutta'nın otel içinden bazı personellerden yardım aldığı anlaşıldı.
Indıan Express'de yayınlanan bir habere göre, Anduş Dutta, otele 30 Mayıs 2019'da giriş yapmış ve 22 Ocak 2022'ye kadar tek kuruş para vermeden otelde kalmış.

İÇERİDEN YARDIM EDİLMİŞ

Olayın aydınlatılması da başlı başına şans eseri oldu. 2 yılın sonunda otel yönetimi hesapları kontrol ederken bir tuhaflık fark ediyor ve gerçeği anlıyor. Haberlere göre, Dutta otelde bulunan bazı personeller ile işbirliği yaparak yakalanmamayı başarıyor. Bazı otel personelleri diğer otel müşterierinin yaptıkları ödemeleri sanki Dutta yapıyormuş gibi göstererek bu dolandırıcılığa kılıf hazırlamışlar.

2 YILLIK KONAKLAMANIN PARASI İSTENİYOR

Olayın gün yüzüne çıkmasıyla birlikte, Dutta'nın 603 gün boyunca kalmasına karşılık olarak otel yönetimi 70 bin dolarlık bir fatura çıkarttı ve bu parayı ödemesini istiyor.

Polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.