Dizi karakteriyle özleşmek

En sevdiğim gün geldi. Cuma günü ismi bile harika gelmiyor mu kulağa ? Açtım en sevdiğim sizi Yalı Çapkınını aldım yanıma en sevdiğim abur cuburları başladım izlemeye.

Gıcık oluyorum aslında bu diziye ama bırakamıyorum da izlemeyi bağımlılık yaptı sanırım. Yani yapabilir bence bağımlılık dediğimiz şey böyle bir şey değil mi? Bir şeyi yapmak istemesen bile yapmak bence tam olarak böyle.

Neyse konumuza geri döneyim. Seyran Ferit'e nasıl baktı anlamıyorum ya dizi bile olsa insan gıcık olmuyor değil!

Bir de bu bölümde yaşananlar! Ferit neyine güvenmişte gitmiş Pelin'le Seyran'ı aldatmış!

Ama ben size sıkı bir izleyici olarak şunu söyleyeyim Pelin hamile dahi olsa Seyran yine de affeder Ferit'i öyle bir aşk mı desem yoksa aptallık mı...

Ben böyle konuştuğumda annem bana kızıyor dizi bu diye tamam dizi evet ama bence eğer bir diziyi gerçekten izliyorsanız bir bütün oluyorsunuz onunla yani şahsen ben öyle oluyorum sanki onlar benim komşularım ve yan evde canlı canlı olanları izliyormuşum gibi.

Buna sinema dilinde karakterlerle özleşmekte diyorlar benimki o da olabilir.

Sürekli Seyran'ın yerine koyuyorum dizi izlerken ben olsam böyle yapardım, ben olsam affetmezdim falan filan.

Neyse bölümde beni hem etkileyen hem de gerçekten kahkahaya boğan bir sahneden söz edicem. ve gerçekten biz izleyici olarak eleştiricem.

Ferit ben beceriksizim, bir şey yapmıyorum diye yakınırken Seyran'ın hem sinirlenip aynı zamanda ona o kıyamıyor gibi olan bakışlar beni koltukta sinir küpüne çevirdi.

Ben onun yerinde olsam...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları