Direksiyon hakimiyetini kaybetti durağa daldı Yaşlı çift hayatını kaybetti

Direksiyon hakimiyetini kaybetti durağa daldı Yaşlı çift hayatını kaybetti
Antalya'da bir otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek otobüs durağına girdi. Otomobilin durağa çarptığı ve çifti fırlattığı anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Kaza, Kepez ilçesindeki bir otobüs durağında gerçekleşti. 07 BCL 913 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu durağa çarptı. Çarpmanın şiddetiyle durağın demir levhası koptu, otomobil ise hurdaya döndü. Durakta bekleyen Hüseyin Keser (66) ve eşi Fatma Keser (65) olay yerinde yaşamını yitirdi. Mavi A. isimli bir yolcu da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Otomobilde bulunan iki genç ise olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri de kaza yerinde delil topladı. Keser çiftinin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin hızla durağa çarpması ve durakta bekleyen vatandaşların savrulması görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.