Dilan Polat, ablası Sıla Doğu'nun namaz videosunu paylaştı

Dilan Polat, ablası Sıla Doğu'nun namaz videosunu paylaştı
Fenomen ve iş insanı Dilan Polat'ın canlı yayınında uyuşturucu kullandığını itiraf eden ve bu nedenle gözaltına alınan ve ardından serbest kalan ablası Sıla Doğu'nun namaz kılarken çekilen bir videosunu paylaştı.

Dilan Polat, uyuşturucu madde kullandığını söylediği videodan dolayı gözaltına kardeşi Sıla Doğu'nun namaz kılarken çekilmiş görüntülerini paylaştı.

siladogunamaz.jpeg

Dilan Polat, yaptığı paylaşımda, "Her cuma dahil olmak üzere şükür namazı kılar; paylaşır, paylaşmaz. Kendi ile Allah arasında. Amel defteri sual Allah'tan, kuldan değil" ifadelerini kullandı.

siladogu1200.jpg

Sıla Doğu küfür dolu videosunda kokain kullandığını itiraf etmesinin ardından gözaltına alınmış ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Dilan Polat, paylaşımında şunları söyledi:

"Sanki ilk kez namaz kılıyor gibi algılayacaklar, algılasınlar her cuma dahil olmak üzere şükür namazı kılar paylaşır paylaşmaz. Kendi ile Allah arasında herkesin amel defteri sual Allah'tan, kuldan değil" ifadelerini kullandı.

Polat, Sıla Doğu'nun serbest bırakılmasının ardından yaptığı paylaşımda da "Allah merhametsiz kullarından hesap soracak" demişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.