Davutoğlu Babacan ile görüşecek

Davutoğlu Babacan ile görüşecek
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Salı günü DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaret edecek, iki lider, ittifak görüşmelerinde son gelinen durumu masaya yatıracak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 11 Ocak’ta Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüşmesiyle başlayan ve bir gün sonra da Davutoğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüşmesiyle devam eden liderler turu hız kazandı. Peş peşe gerçekleşen görüşmelerin ardından 20 Ocak'ta da üçlü zirve düzenlenmiş; Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu bir araya gelmişti.

GÖRÜŞME DEVA PARTİSİ’NDE

Kılıçdaroğlu, bugün de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaret etti. Liderlerin baş başa görüşmesinin ardından heyetler arası görüşme yapılırken, sonrasında da iki lider ortak basın açıklaması düzenledi. Edinilen bilgiye göre Salı günü de Ali Babacan’la Ahmet Davutoğlu bir araya gelecek. Görüşmenin DEVA Partisi’nde saat 12.00’de başlaması yönünde bir planlama yapıldığı öğrenildi. İki liderin görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenlenmesi de öngörülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.