Daniele Santarelli ile taraftarların komik diyaloğu

Daniele Santarelli ile taraftarların komik diyaloğu
Avrupa şampiyonu olan filenin sultanlarının baş antrenörü Daniele Santarelli'nin taraftarlar ile yaşadığı komik anlar sosyal medyada gündeme geldi.

Avrupa Şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın başantrenörü “Daniele Santarelli”, pozitif tavırlarıyla seyircilerin sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Başantrenör Santarelli'nin taraftarlar ile arasında gerçekleşen bir diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Daniele Santarelli'yi statta seslenerek yanlarına çağıran taraftarlar, imzalaması için telefon kaplarını sahaya fırlatmaya başladılar.

santra.jpg

Taraftarı kırmayan teknik adam, telefon kaplarını imzalamaya başladı. Bu harekete taraflarlar, 'en iyisi sensin' diyerek karşılık verdi.

Telefon kaplarını imzalayan Santarelli, kapları yukarıya doğru atarken yaşanan komik anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

santraa.jpg

''Hayatımda hiç bu kadar telefon kabı imzalamadım'' diyen Santarelli'nin videosu binlerce kez görüntülenirken, çok sayıda beğeni aldı.

Santarelli taraftarlar ile fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

DANİELE SANTARELLİ KİMDİR?

Daniele Santarelli 8 Haziran 1981’de dünyaya geldi. İtalyan voleybol antrenörü sene başında A Milli Takım Antrenörlüğü için 2+4 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. İtalyan Imoco Volley kulübünün de baş antrenörü olarak görev yapan Santarelli daha önce Sırbistan kadın milli takımı çalıştırmış ve 2022'de dünya şampiyonluğunu kazanmıştı. Imoco Volley ile de pek çok kez lig şampiyonluğu ve kupa kazandı.

Kendisi de voleybol oynadığı dönemde ülkesinde ikinci lig (Serie B) takımları Foligno, Vicenza, Legnago ve Terracina'da libero olarak oynadı. Önceki yıllarda İtalya'da Snoopy Pesaro, Urbino Volley ve Robursport Pesaro gibi takımlarda antrenör olarak yer aldı.

Santarelli, 2018 yazında Hırvatistan kadın millî voleybol takımının baş antrenörlüğünü üstlendi ve 2021 Avrupa Şampiyonası'nın sonuna kadar görev yaptı. Santarelli Hırvatistan'la Avrupa Ligi'nde iki gümüş madalya kazandı. 2022 yılında Sırbistan kadın takımının başına geçti. Aynı yıl FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi'nde bronz madalya ve Polonya ile Hollanda'da düzenlenen 2022 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda şampiyonluğu elde etti.

2023 yılı başlarında Türkiye kadın millî voleybol takımının baş antrenörlüğüne getirildi. Milli takımımızla 2023 Milletler Ligi'nde altın madalya kazanan Santarelli ardından Avrupa Şampiyonası’nda da altın madalyanın sahibi oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.