Cip takla attı alev aldı

Cip takla attı alev aldı
Çorum'da cip kontrolden çıkarak takla attı. Kazadan sonra alev alan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir cip orta refüje çarparak takla attı ve alev aldı. Araç içerisinde bulunan 2 kişi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, yangın söndürüldü.

Kaza, akşam saatlerinde Emniyet Kavşağı'nda yaşandı. Murat K. idaresindeki 19 LP 560 plakalı cip, şehir merkezi yönünden gelirken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Cip, orta refüje çarptıktan sonra takla atarak ters döndü ve yaklaşık 100 metre sürüklendi. Bu sırada araç alev almaya başladı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücü Murat K. ve yanındaki Emre T.'yi kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla araçtan çıkarılan yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Alaca Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, itfaiye ekipleri araçtaki yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın nedeniyle cipte büyük hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.