Beşiktaş’ın dört gözle beklediği Fernando Santos, İstanbul'da

Beşiktaş’ın dört gözle beklediği Fernando Santos, İstanbul'da
Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı yeni teknik direktörü Fernando Santos, yardımcıları ile birlikte resmi imzayı atmak üzere İstanbul'a geldi.

Rıza Çalımbay döneminin bitmesinin ardından Beşiktaş’ın teknik direktörlük görevi için anlaştığı 69 yaşındaki Portekizli teknik direktör Fernando Santos, ekibiyle birlikte Lizbon'dan İstanbul'a geldi.

santosgeldi.jpg

İstanbul Havalimanı Genel Havacılık terminalinden güvenlik önlemleri altında giriş yapan tecrübeli teknik adam Fernando Santos ve birlikte geldiği ekibi Beşiktaşlı yöneticiler tarafından karşılandı.

Kendisini karşılamaya gelen Beşiktaşlı yöneticilerle kısa bir sohbete giren Fernando Santos’un boynuna takımın siyah beyaz atkısı takıldı. Çiçeklerle karşılanan Portekizli teknik adam Santos basın mensuplarına kartal pozu verdi.

santosgeldi2.jpg

Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Fernando Santos ve ekibi yarın öğle saatlerinde Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın katılımı ile resmi sözleşmeye imza atacak. İmza töreninin ardından Fernando Santos ilk maçına çıkmak üzere Çaykur Rizespor karşılaşması için özel bir uçakla Rize’ye gidecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.