CHP'nin neferi belediye başkanlığına talip

CHP'nin neferi belediye başkanlığına talip
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunan Cemalettin Bal, partisinden Sarıoğlan belediye başkanı aday adayı oldu.

Anadolu'da yerel seçim için adaylık yarışı tüm hızıyla sürüyor. Partilerin aday adayları sahaya çıktı.

CHP Kayseri il yönetimindeki görevi sırasında ilçeleri karış karış gezerek halkın sevgisini kazanan Cemalettin Bal, CHP Sarıoğlan belediye başkan aday adayı oldu. Cemalettin Bal, CHP Sarıoğlan İlçe Başkanlığı'na giderek müracaatını yaptı.

Kayseri'nin tüm ilçelerini ve mahallelerini karış karış gezerek halkın gönlünde taht kuran Cemalettin Bal, başkanlık için kolları sıvadı. Sarıoğlan belediye başkanlığı için yola çıkan Cemalettin Bal'a sosyal medya hesabından destek yağdı.

CEMALETTİN BAL KİMDİR?

1962 Sivas doğumlu olan Cemalettin Bal, İlk ve orta öğrenimini Sivas'ta tamamlayarak Karaözü Lisesi'nden mezun oldu. İşçi emeklisi olan Bal, ÖDP'de yöneticilik ve Karaözü ile çevre köyleri dernek başkanlığı yaptı. CHP Sarıoğlan ilçe yönetiminde bulundu. Muhtar azalığı yaptı. Geçen seçimde Sarıoğlan Belediyesi meclis üyeliğini 25 oyla kaybetti. CHP Kayseri STK'lardan sorumlu il başkanlığı yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.