Canlı yayında çıkarttığı gaz Twitch yayıncısının sonu oldu

Canlı yayında çıkarttığı gaz Twitch yayıncısının sonu oldu
Twitch daha önce platformdan 5 kere banlanan yayıncının, canlı yayında gaz çıkarmasının ardından partnerliğine son verdi.

Canlı yayında çıkarttığı gaz Twitch yayıncısının sonu oldu

Twitch platformunda yayınlarındaki müstehcen durumları nedeniyle Indiefoxx kullanıcı adlı yayıncı banlanmıştı. Gerçek ismi Jenelle olan içerik üreticisi bu sefer son yayınında gaz çıkarınca partnerliği iptal edildi. Şu ana kadar ban süreci belli bir süreden sonra açılan yayıncının bu olayı iş ortaklığının sonlanmasına neden  oldu.

Indiefoxx’un 2 milyonu aşkın takipçisi bulunuyordu

Jenelle, Twitch platformuna yayıncı olarak 2017 yılında giriş yaptı. Indiefoxx adını verdiği kanalında yayınlar açarak kendi kitlesini oluşturdu. Kanalında şu ana kadar genellikle IRL ve Just Chatting yayınları gerçekleştiriyordu. Kanalının bundan bir önceki yani 29 Haziran 2021 tarihindeki yasaklanmaya kadar 2 milyon takipçisi vardı.

İlk yasağını 29 Ocak 2021 tarihinde aldı

Yayıncı ilk olarak 29 Ocak 2021‘de bir jakuzide açık giysiler giydiği için banlanmıştı. Twitch içeriğin platformdaki küçük kullanıcılar için uygun olmadığı kanısına vardı. Ancak yasak üç gün sonra geri kalktı. Bunun üzerine Jenelle‘in yasaklanmalarının ardı arkası kesilmedi.

İkinci yasağını 1 Şubat 2021‘de aldı. Bunun sebebi iç çamaşırı giyerken vücudunda abonelerin isimlerini yazılı olmasıydı. Fakat yine bunun da üç gün sonra yasağı kaldırıldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.