Canlı yayında boynuna yılan dolandı 'Neredeyse boğuluyordu'

Canlı yayında boynuna yılan dolandı 'Neredeyse boğuluyordu'
Avustralya’da televizyon sunucusu olarak görev yapan Rove McManus, canlı yayında bir yılanı boynuna dolamak istedi. Ancak bu durum daha sonrasında boynunu sıkan yılan sebebiyle nefes alamaz hale gelmesiyle izleyicilerin ve sunucunun korku dolu anlar yaşamasına sebep oldu

.Programın ilerleyen dakikalarında Rove, canlı yayında söz konusu yılanın boynuna dolanarak sıkmasından rahatsız olmaya başladı. Durumu sezen diğer sunucu durumla ilgili olarak "Arkadaşlar bu çılgınlık! Rove orada boğulurken bunu yapmak çılgınlık" ifadelerini kullandı.

y2.jpg

Sunucu şakalar yaparak yayını sürdürmeye ve her şeyin yolunda olduğuna dair bir imaj çizmeye çalışssa da "Cidden, şimdi hareket etmemi engelliyor" ifadelerini kullandı. Öte yandan yılanın sunucunun vücudunun etrafına sarmaya başladığında ortaya çıktı.

"BAKIN ŞU ANDA NE KADAR CESUR DAVRANIYORUM"

Diğer yılanı alan sunucu Susie yüzünde endişeli bir ifadeyle kameraya bakarken esprili bir şekilde "Bakın şu anda ne kadar cesur davranıyorum" dedi ancak sürekli olarak yılanın boynuna sarılmasını engellemek amacıyla elleriyle tutmaya devam etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.