Canlı yayında Alevilerle ilgili skandal sözler ‘Duyanlar kulaklarına inanamadı’

Canlı yayında Alevilerle ilgili skandal sözler ‘Duyanlar kulaklarına inanamadı’
Tiktok’ta bir kullanıcının Alevilerle ilgili sözleri sosyal medya gündem oldu. İzleyen duyduklarına inanamadı.

Video paylaşım platformu Tiktok’ta @karagulloffical adlı bir kullanıcı kendisine yönelik yapılan eleştirilere tepki göstermek öyle sözler kullandı ki sosyal medyada tepki yağdı.

Tiktok’ta canlı yayın açarak takipçileri ile konuşan @karagulloffical adlı bir kadın kendisine yönelik yapılan eleştirileri Alevilere nefret kusarak bastırmaya çalıştı.

Çocuklarını ihmal ettiği yönünde canlı yayında eleştiri alan kadın “Ben alevi miyim, ben gavur muyum, tabi ki de çocuklarıma bakıyorum” demesi üzerine kullanıcıların tepkisiyle karşılaştı. Kullanıcıların “Alevi ne alaka?” demesinin ardından yayın yapan kadın skandal sözlere imza attı.

"ALEVİ BİZDE GAVUR DEMEK"

Kadın, “Alevi bizde gavur demek” anlamını taşıdığını ifade etmesi üzerine yayındaki kullanıcıların tepkisini topladı. Yorumlara gelen tepkilere anlam veremediğini belirten kadın “Aleviye burada kötü gözle bakıyorlar” dedi.

Yayında gelen tepkilere yönelik sinirlenen kadın “Ben böyle biliyorum, küçüklükten beri bize böyle öğrettiler” “Ne oldu kızlar, Alevi demek gavur demek değil mi?” diyerek kendini savunmaya çalıştı.

@karagulloffical adlı kullanıcının bu videosu sosyal medya da yayılması üzerine büyük tepkilere neden oldu.

asdadadsasda.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.