Camları uzun süre temiz tutmanın sırrı 'Tek bir leke bile bırakmıyor'

Camları uzun süre temiz tutmanın sırrı 'Tek bir leke bile bırakmıyor'
Ev temizliğinde en titizlik gerektiren alanlardan biri de cam temizliğidir. Püf noktası çok basit! Çizmeden bu şekilde temizlemek hiç zaman almıyor...

Evi temizlemek bazen tüm gününüzü alabilecek kadar uğraştırıcı bir eylem olabiliyor. Temizlik yaparken mümkün olduğunca doğal yöntemlerden yana olmak sağlığınızı korumak için göz önünde bulundurmanız gereken etkenlerden biri olarak öne çıkıyor. Kolay ve pratik yöntemlerle kirden arındırarak geri kalan zamanı kendinize ayırmak mümkün. Yüzeylerde son dönemlerde çok popüler bir doğal temizlik ürünü olan beyaz sirkeyi kullanabilirsiniz.. Sokağın bütün tozunu yüzeyine çeken camlar nasıl temizlenecek diyorsanız. Camları temizlemenin de kolay ve pratik yöntemleri var.

İZ BIRAKMADAN CAMLAR NASIL TEMİZLENİR?

Bu mucizevi karışım sizi camlarınızı defalarca ovalamaktan ve olası çiziklenmelerden kurtaracak. Tek seferde camları temizleyerek, geri kalan vakti kendinize ayırabileceksiniz. Üstelik ihtiyacınız olan malzelemer her evde bulunuyor.

Malzeme listesi

Yarım çay bardağı bulaşık makinesi parlatıcısı
Çeyrek çay bardağı yumuşatıcı
Çeyrek çay bardağı sıvı bulaşık deterjanı
Yarım çay bardağı beyaz sirke

Karışımı iyice özdeşleşmesi için çırpma teli ile güzelce karıştırın. İyi karışmazsa formül işe yaramayacaktır.Daha sonra üzerine sıcak su ekleyip karıştırın. Ardından suyu biraz ılıması için biraz bekletin. Ardından Mikrofiber bez ile kirli olan camlarınıza bu karışımdan sürün. Kaba kiri aldıktan sonra yaklaşık 20 - 30 saniye arasında beklettiğiniz bu karışımı kuru cam bezi ile silin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.