Cami imamından Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a tepki: 500 bin TL'lik adamlarsınız!

Cami imamından Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a tepki: 500 bin TL'lik adamlarsınız!
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye her yerden yardımlar gönderilmeye devam ederken, bir cami hocası cuma vaazı sırasında Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'un bağış yaptıkları 500 bin TL'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen iki depremin ardından, bölgeye Türkiye ve dünyanın her yerinden yardımlar gönderilmeye devam ediyor.

Depremzedeler için ünlü dünyasından da gelen yardımlara bir cami imamının çıkışı gündem oldu. Cami hocasının cuma vaazı sırasından deprem bölgelerine yapılan bağışları dile getirerek Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent''i hedef gösterdi. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde imamın "500 bin liralık adamsınız. Onu ben de yaparım, çat diye bağışlarım" dediği duyuldu.

İlk günden beri depremzedeler için yaptıkları yardım çalışmalarının yanında 500''er bin liralık bağışta da bulunan Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent''i hedef gösteren cami hocasının "500 bin liralık adamsınız. Onu ben de yaparım, çat diye bağışlarım" dediği duyuldu.

Karar''ın haberine göre; Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ilk gününden itibaren ekipleriyle koordineli bir şekilde hareket ederek, arama kurtarma süreci ve depremzedelerin ihtiyaçları için yardım çalışmalarında bulunan AHBAP Derneği Başkanı müzisyen Haluk Levent ve Babala TV''nin sahibi Oğuzhan Uğur, Cuma vaazı sırasında hedef gösterildi.

Son olarak ''Türkiye Tek Yürek'' bağış kampanyasına 500''er bin lira bağışta da bulunan ikili için bir cami hocası "500 bin lira bağışlamışlar. İşte 500 bin liralık adamlarsınız. Onu ben de yaparım, çat diye bağışlarım. Tüm yapacağınız bu" dedi.

OĞUZHAN UĞUR''DAN CEVAP GELDİ

Oğuzhan Uğur, cami hocasının kendisini hedef alan sözlerine sosyal medya hesabından şöyle yanıt verdi:

"Hocam neden 500 bin TL bağışladım biliyor musun? Çünkü en çok izlenen programım Mevzular’ın da gelirleri bağışlanıyordu depremden evvel. Kanalın bir yıllık gelirini de Şehit ve Gazi ailelerine bağışlamıştım öncesinde. Bu yüzden 500 bin TL. Olsaydı da fazlasını verseydim. Kusura bakma."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.