Demet Özdemir 'utandım' diyerek itiraf etti

Demet Özdemir 'utandım' diyerek itiraf etti
İbrahim Selim’in YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Demet Özdemir, samimi açıklamalarda bulundu.

Demet Özdemir 'utandım' diyerek itiraf etti

Son dönemde şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla konuşulan Demet Özdemir (29), İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Bilinmeyenlerini anlatan Özdemir, iş ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Oyunculuğa adım atmadan önce dansçı olan Özdemir, hakkında çıkan, "Bakın, eski mesleği neymiş!" haberlerine üzüldüğünü söyledi. Ünlü oyuncu, geçirdiği süreci açıklarken, Hazal Kaya ve Selin Şekerci'den destek gördüğünü de söyledi.

"KORKUNÇTU"

Özdemir, "Herkes şimdi 'Oo dans, oo Demet... Süper!' falan diyor. Öyle değildi. Yani bir ara bayağı canını sıktılar. O zaman nasıl geçti senin için?" sorusuna yanıt verdi.

2009'da Mustafa Sandal'ın "Ateş Et Ve Unut" şarkısının klibinde rol alan Demet Özdemir, "Bu konuyu söylediğinde aklıma Selin Şekerci ve Hazal Kaya geliyor" dedi.

"Tanıştığım dizilerde oynadığım arkadaşlarım geliyor" diyen Özdemir "Korkunçtu. Şu kötüydü, gerçi o olmasa bile bence kötü." ifadelerini kullandı

"UTANDIM"

Özdemir "İlk dizimi yaptığımda röportaj verdim. Gazetede yayınlandı. O zaman okumak istemediler. Çünkü yeterince ünü değildim" dedi. Özdemir "Ben zaten dans ettiğimi herkese söyledim; 'Eskiden dans ediyordum. Ablam dansçıydı' diye. Tek tek nerelerde dans ettiğimi kimse sormadı. O yüzden açıklamadım." diye konuştu.

Özdemir "Çok yeni aslında. İki, iki buçuk yıl önce de bir haber çıktı. 'Şok şok...' diye. Başlıklar böyleydi. Evet... 'Demet Özdemir'in asıl mesleği...' Reklama giriyorlar. 'Bittik' dedik." ifadelerini kullandı.


 

"Bir şey oldu ama ne oluğunu bilmiyorum" Özdemir "Bir şey yapmadığımın çok farkındayım. Kötü bir şey yaşamadığımın farkındayım fakat kendimi çok kötü hissettim. " dedi


 

Özdemir "Dedim ki; 'Hemen seyirci seni bağrına basmayacak. Emek vereceksin bununla ilgili.' 15 yıl mı, 20 yıl mı yani... Daha yeni başlıyorum her şeye." şeklinde konuştu.

Özdemir "Dans etmekte kötü hiçbir şey yok ama maalesef o an öyle görmüyorsun. O an küçülüyorsun. Çok kötüyüm, utandım." dedi.


 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.