Çalışan emeklilerin beklediği haber geldi 5 bin TL için düğmeye basıldı

Çalışan emeklilerin beklediği haber geldi 5 bin TL için düğmeye basıldı
Emeklilere verilen 5 bin TL'lik ikramiye sadece çalışmayan emekliler ile sınırlandırılmıştı. Gelen tepkiler üzerine çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye ödenmesi için düğmeye basıldı. Önerge Meclis'te...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilere verilen tek seferlik 5 bin lira ikramiye ödemesinde, kapsam dışında tutulanların da faydalanması için hazırlanan önergenin Meclis'te görüşülecek kanun teklifine eklenmesi için AK Parti Grubu'na gönderildiğini duyurdu.

emeklibasvurusuaa.jpg

KAPSAM DIŞI BIRAKILMIŞLARDI

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, emekli olup fiilen çalışmaya devam etmeyen emeklilere 5 bin lira ikramiye ödemesinin yapıldığı hatırlatılarak, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile tek seferlik verilecek ikramiyeden kapsam dışında tutulan emeklilerin de faydalanması için çalışma başlatıldı.

paraduz.jpg

Bu kapsamda, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülecek 'Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ne ihdas maddesi olarak eklenmesi için hazırlanan önerge, AK Parti Grubu'na gönderildi" denildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.