Burak Yılmaz için bomba iddia

Burak Yılmaz için bomba iddia
A Milli Takım'da teknik direktörlüğe Vincenzo Montello'nın getirilmesinin ardından Burak Yılmaz hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı.

A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine getirilen İtalyan teknik adam Vincenzo Montella ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Montella'nın teknik heyetinde 2 de Türk antrenör olacağını belirtmiş, bazı isimlerle görüşmelerin sürdüğünü açıklamıştı.

Montella'nın yardımcılarından birinin İtalya’nın Roma kulübünde U18 Takımı’nı çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş olduğu öne sürülmüştü.

BURAK YILMAZ BOMBASI

İtalyan teknik adamın Türk yardımcılarının kim olacağı merakla beklenirken Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan önemli bir iddia ortaya attı. Özbostan, Montella'nın 2 Türk yardımcısından birinin Burak Yılmaz olacağını öne sürdü. Özbostan konuya ilişkin yaptığı açıklamada ""Sadece büyük takımları değil tüm ülkeyi gezmek, maç izlemek umarız lafta kalmaz. Ekibe gelecek Türk yardımcılar da iletişimi kuvvetli, adı tartışılmayacak isimlerden seçilmeli. Bunlardan birinin Burak Yılmaz olduğunu öğrendim. Görüşmeler sürüyor. Türkiye için hayırlı olsun." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.