Bulaşık makinenizin performansını arttırıyor'Bulaşıklarınız cam gibi oluyor'

Bulaşık makinenizin performansını arttırıyor'Bulaşıklarınız cam gibi oluyor'
Bulaşık makinası en çok kullanılan beyaz eşyaların başında geliyor.Beyaz eşyaların kullanım ömrü, doğru ürünlerle kullanmadığınız taktirde kısalıyor.

Bulaşık makinası en çok kullanılan beyaz eşyaların başında geliyor.Beyaz eşyaların kullanım ömrü, doğru ürünlerle kullanmadığınız taktirde kısalıyor.Bulaşıklarınızı makineye nasıl dizdiğiniz,kullandığınız deterjan, bulaşık makinesinde yıkanmayacak eşyaların makineye konulması gibi önemsiz olarak nitelendirebilecek bazı etkenler farkında olmadan makinenize zarar veriyor.

TEMİZLEMENİN EN ETKİLİ YOLU NEDİR?

Makineniz dışarıdan temiz görünse bile yemek artıkları, filitrenizi yıpratmış olabilir. Bu sebeple aslında makine performansının düşmemesi için filtre temizliğine öncelik vermek gerekmektedir.

UZMAN ÖNERİSİ

Uzmanlar tarafından filitre temizliği için doğal malzemler tercih etmenin filitrenin yıpranmasına engel olduğu söylenmektedir. Karbonat ve beyaz sirkeyi deterjan gözüne ekleyerek, makinenizi boş bir şekilde bir kez çalıştırmanız temizliği için yeterli olacaktır.Karbonatlı su ve mikrofiber bez ile makinenizin haznesini de temizleyebilirsiniz. Makinenizin tabanına büyük bir paket karbonat serperek ve tekrar sıcak ayarda kısa bir süre çalışmak mikropları öldürecektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.