Fahiş fiyat boykotuna gazeteci Kübra Par da katıldı! 'Nasıl kazıklandığımı anladım'

Fahiş fiyat boykotuna gazeteci Kübra Par da katıldı! 'Nasıl kazıklandığımı anladım'
Kafe, restoran ve lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşların artık canına tak edince sosyal medya üzerinden 20 ve 21 Nisan tarihleri arasında sosyal medya üzerinden ‘Fahiş Fiyat Boykotu’ başlatıldı.

Gerçekleştirilen Fahiş Fiyat Boykotuna yediden yetmişe her vatandaşın katılması beklenirken birçok ünlü isimden peş peşe destek paylaşımları gelmişti.

Dün gelen paylaşımlar şu şekildeydi,

Boykot paylaşımına ilk destek veren isimlerden birisi bir bardak çay fotoğrafı paylaşan restoranlar ve Turizmciler Derneği Başkanı Ramazan Bingöl’den gelmişti.

çay100tl,

Ardından ekonomist İris Cibre, 20-21 Nisan Cumartesi ve Pazar günü kafe ve restoranlara gitmiyoruz diyerek destek vermişti.

Ardından Armağan Çağan, Bengi Başer gibi ünlü isimlerde katılmıştı.

Bugün ise Kafe ve Restoranlarda fahiş fiyat boykotuna gazeteci Kübra Par katıldı. Kübra Par sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderide İstanbul Bakırköy’de bir kebapçıda nasıl dolandırıldığını anlattı.

İşte Par'ın gündem olan paylaşımı:

İki gün önce Bakırköy sahilde yıllardır bildiğim ama gitmediğim bir kebapçıya girdim. Self servise çevirmişler, içerisi dökülüyordu, çok eski ve bakımsızdı. Acelem vardı, et döner dürüm istedim tanesine 600 küsür lira aldılar, küçük bir şok yaşadım, bu kadar olmuş mu ya dedim içimden. Fakat neyin ne kadar olduğunu takip edemediğimiz için ödeyip çıktım.

Kıymadan yapılmış büfe işi çok vasat bir dönerdi, sadece hazır patates kızartması koymuşlardı. Ertesi gün Zorlu’da bir şef restoranında porsiyonların 300-400 civarı olduğunu görünce dürümden nasıl kazıklandığımı anladım. Restoranları boykot kampanyasını ben de destekliyorum. Gerçekten de sorun enflasyondan çok, aptal yerine konmamız!

kübra par

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.