Bu trafik cezalarını sakın ödemeyin 'Milyonlarca sürücüyü çılgına çevirdi

Bu trafik cezalarını sakın ödemeyin 'Milyonlarca sürücüyü çılgına çevirdi
Vatandaşı adeta çılgına çeviren olayda sürücüler her gün yeni ceza ile karşılaşıyor. Avukat Güleçyüz'den sakın bu cezaları ödemeyin uyarısı geldi.

Show Tv'de yer alan habere göre, İstanbul Esenler'de yaşanan fahri trafik müfettişi krizi, gündemdeki yerini koruyor ve sürücülerin her gün yeni bir ceza ile uyanmasına neden oluyor. Bu durum karşısında isyan eden sürücüler, araçlarını meydana çekerek tepkilerini dile getirmeye çalıştılar.

Aynı anda 6 trafik cezası alan sürücülerin şaşkınlığı büyük olurken, Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Avukat Sami Güleçyüz'den de konuyla ilgili açıklama geldi. Güleçyüz, "Bu tür cezalara itiraz edin, ödemeyin." şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2024-02-21-085731.png

Sürücüler her gün farklı trafik cezaları ile karşılaşıyordu ve bu durum adeta bir kabusa dönüşmüştü. Özellikle İstanbul Esenler'de haftalardır devam eden ceza krizi, giderek büyük bir sorun haline geldi.

Art arda gelen cezalara isyan eden sürücüler, aynı gün içinde 6 farklı ceza alınca şaşkınlık yaşadılar. Bir sürücü, "Hem drift yapmışım, hem de hatalı park etmişim" diyerek fahri müfettişlere isyan etti.

ekran-goruntusu-2024-02-21-085741.png

Her gün farklı bir ceza ile karşılaşan Esenler'deki sürücüler, artık eylem yapma noktasına geldiler. Araçlarını meydana çeken sürücüler, tepkilerini dile getirmeye çalıştılar.

Ceza alan vatandaşlar, kesilen cezaların iptal edilmesini ve yeni cezaların gelmemesini talep ederken, Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Avukat Sami Güleçyüz, durum hakkında şunları söyledi, "Bu kadar çok ceza alan birinin ödemesini tavsiye etmem. Bu durumda mağdurların haklı olduğunu düşünüyorum. Bu tür cezaların kabul edilemez olduğu açıkça ortada."

ekran-goruntusu-2024-02-21-085812.png

İstanbul'da yaklaşık 5 bin fahri trafik müfettişi olduğu belirtilirken, uzmanlar bu kişilerin ceza başına herhangi bir ücret almadıklarını vurguluyorlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.