Bu davranışlar sevgilinizi sizden soğutabilir 'Neden yalnızım demeyin'

Bu davranışlar sevgilinizi sizden soğutabilir 'Neden yalnızım demeyin'
Sevgilinizle kavga ettiğiniz bazı konular aslında sizden soğuduğu ve yargıladığı için çıkıyor olabilir. İşte sevgilinizin sizden soğuması için 9 sebep...

Telefon Kullanımı

Günümüzde ilişkilerde en büyük sorunlardan biri telefonla geçirilen vakittir. Eğer siz de partnerinizle vakit geçirmek yerine telefonunuzla uğraşıyor ve onu dinlemiyorsanız ya da onun mesajlarına cevap vermek yerine oyun oynuyorsanız onu rahatsız ediyor olabilirsiniz.

adfasf.jpg

Kişisel Bakım Rutini

İnsanların partnerlerini yargıladığı en yaygın alanlardan biri kişisel bakım rutinleridir. Çünkü kişisel bakımına daha çok özen gösteren taraf, diğerinin kendisine dikkat etmediğini düşünür. Diğer taraf ise bunu gösteriş olarak adlandırıp partneriniz sizden soğuyabilir.

0x0-5.jpg

İş Ahlakı

Bazı insanlar işlerini öncelik sıralaması olarak daha yukarılarda tutar. Ancak bu durum partneriniz için aynı şekilde olmayabilir. Bu nedenle ilişkinize sağlıklı bir şekilde devam edebilmek için bakış açılarınıza saygılı olmalısınız. Aksi durumda soğuma sebebi olabilir.

adfasf-001.jpg

Kendinizi Ödüllendirmek

Bir iş yaparken motivasyonunuzu arttırmak için kendinizi ödüllendirmeyi seviyor olabilirsiniz. Ancak partneriniz sizle aynı düşüncede olmayabilir. Bu da sizden soğumasına neden olabilir.

sadfda.jpg

Arkadaş İlişkileri

Çiftler, ilişki dışında kiminle vakit geçirdikleri konusunda birbirlerini yargılar. Ancak bu konuda dozajı arttırmak ve durumu kıskançlık boyutuna getirmek ilişkinizin için tehlike çanlarının çalmasına sebep olabilir. Bu durumda sevgilinizin sizden soğumasına neden olabilir.

aaa.jpg

Alkol Tüketimi

Siz alkol kullanıyorsunuz ancak partnerinizi bunu onaylamıyorsa sizi yargılayabilir ve sizden soğuyabilir. Ya da siz onun alkol tüketmemesini garipseyebilirsiniz. Bu da zaman içinde sıkıntı yaşamanıza sebep olacaktır. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız birbirinizin hayat tarzına saygı duymak için çaba göstermelisiniz.

bigstock-woman-being-mad-at-her-fiance-27217613.jpg

Tartışmadan Kaçmak

Bazı insanlar meselelerle yüzleşmek yerine işleri akışına bırakmayı veya görmezden gelmeyi tercih edebilir. Bazıları da meseleyi o an tartışarak çözmek ister. Eğer bu konuda partnerinizle farklı düşüncelere sahipseniz birbirinizi fark etmeden yargılıyor ve bir süre sonra da birbirinizden soğuma sebebi olabir.

ttt.jpg

Sorumluluklardan Kaçmak

Herkesin hayatın ona getirdiği bir çok sorumluluğu vardır. Ancak bazıları bu sorumlulukları minimumda tutmak ister. İşte sizin ya da partnerinizin bu tutumda olması karşı tarafın sizi içten içe yargılamasına ve soğumasına neden olabilir.

jkk.jpg

Maddiyat

Para, herhangi bir ilişkideki en büyük anlaşmazlık noktalarından biridir, bu nedenle partnerinizin finansal davranışınızı gizlice yargılaması şaşırtıcı değildir. Çiftler, birbirlerini çoğu zaman düşünmeden para harcadığı ya da herhangi bir satın alma işlemi yapmadan önce çok uzun süre düşündüğü için yargılar ve bu yargılama beraberinde soğumayı getirebilir. Her iki durumda çatışmalara sebep olabilir.

kkkkkk.jpg

Tüm bunlarla mücadele etmek için meseleleri doğrudan ele alabilir, partnerinize karşı dürüst olabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.