Bir kişiyi yaralayıp kayıplara karışan şahıs yakalandı

Bir kişiyi yaralayıp kayıplara karışan şahıs yakalandı
Burdur'da 18 Aralık günü yaşanan silahla yaralama olayında bir şüpheli kaçmıştı. Jandarma tarafından şahsa yapılan takip sonucunda yakalandı.

Burdur'un Bucak ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Emrah P. isimli vatandaşın yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı olayda, firari şüpheli H.A.Ö. Antalya'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Olay, 18 Aralık'ta Karapınar Köyü'nde meydana geldi. Kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.A.Ö., henüz bilinmeyen bir nedenle Emrah P. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.A.Ö., Emrah P.'yi sırtından tabancayla vurduktan sonra kaçtı. Bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan Emrah P., ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Jandarma ekipleri, olayın faili olan H.A.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda H.A.Ö.'nün Antalya'da bir evde saklandığı belirlendi. Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen jandarma ekipleri, JASAT timlerinin de desteğiyle söz konusu eve operasyon düzenledi. Operasyonda H.A.Ö., gözaltına alındı.

H.A.Ö., Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilerek sorguya alındı. Buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen H.A.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.