Bir dev şirket daha iflas bayrağını çekti! Ünlü oyuncular tarafından kurulmuştu

Bir dev şirket daha iflas bayrağını çekti! Ünlü oyuncular tarafından kurulmuştu
Küresel ekonomik kriz sonrası iflas haberlerinin ardı arkası kesilmezken bu kez kötü haber bebek bezi markasından geldi. İşte tüm ayrıntılar...

Bloomberg.com'da yer alan habere göre, Ekonomik kriz birçok dev şirketin iflasına neden oluyor.

İFLAS BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Geçtiğimiz yıllarda dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi ile başlayan iflaslar bitmek bilmezken her geçen gün çoğalıyor. Ünlü sinema oyuncuları Kristen Bell ve Dax Shepard tarafından kurulan bebek bezi üreticisi iflas başvurusunda bulundu.

Amazon.com: Hello Bello Premium Baby Diapers Size 1 I 128 Count of Disposable, Extra-Absorbent, Hypoallergenic, and Eco-Friendly Baby Diapers with Snug and Comfort Fit I Surprise Boy Patterns : Everything Else Özel sermaye şirketi VMG Partners tarafından desteklenen Los Angeles merkezli şirket, iflas dilekçesinde her biri en az 100 milyon dolarlık varlık ve borçları sıraladı. Başvuru, şirketi alacaklılara karşı korurken onlara geri ödeme yapmanın bir yolunu buluyor.

Amazon.com: Hello Bello Baby Diapers - Size Newborn - Building Blocks - 140 Count (4 Packs of 35) : Everything Else

22 MİLYON DOLARLIK BORCU BULUNUYOR

O dönemde yapılan bir açıklamaya göre evli olan Bell ve Shepherd, 2019 yılında ürünleri yalnızca Walmart Inc.'de satma anlaşmasıyla birlikte markayı piyasaya sürdü.

Hello Bello, enflasyon baskısı ve yüksek faiz oranlarının devam etmesi nedeniyle bu yıl iflas eden Bed Bath & Beyond gibi diğer tüketici şirketlerinin arasına katılıyor.

Mahkeme belgelerine göre markanın en büyük alacaklısı, yaklaşık 22 milyon dolar borcu olan bir kağıt ürünleri tedarikçisi olarak biliniyor.

KRİSTEN BELL HAKKINDA

Kristen Bell, Amerikalı bir aktris ve şarkıcıdır. 18 Temmuz 1980 tarihinde Michigan, ABD'de doğdu. Bell'in kariyeri televizyon dizileri, filmler ve seslendirme çalışmalarıyla dikkat çekmektedir.

Kristen Bell shares the 'incredible fight' she had with Dax Shepard

Kristen Bell'in kariyeri, televizyon dizisi "Veronica Mars" ile başladı. Bu dizide başrol oynayarak geniş bir izleyici kitlesi kazandı. Daha sonra "Heroes," "Gossip Girl," ve "The Good Place" gibi televizyon dizilerinde de rol aldı. Ayrıca Disney'in popüler animasyon filmi "Frozen" serisinde Anna karakterini seslendirdi ve bu rolüyle tanınmıştır.

Celebrity-Backed Baby Brand Hello Bello Files for Bankruptcy

Kristen Bell aynı zamanda çeşitli komedi ve romantik filmlerde de rol aldı. "Forgetting Sarah Marshall," "Couples Retreat," ve "Bad Moms" gibi filmlerde önemli roller üstlendi. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de katılan Bell, çeşitli hayır işlerine destek vermiştir.

Kristen Bell'in hem oyunculuk hem de şarkıcılık yetenekleriyle tanınan bir isimdir ve geniş bir hayran kitlesi bulunmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.