Bingöl’de çeşitli suçlardan 8 şüpheli tutuklandı

Bingöl’de çeşitli suçlardan 8 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de, 26 Şubat ile 4 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çeşitli suçlardan 8 şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

Vali Ahmet Hamdi Usta, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 26 Şubat-4 Mart tarihleri arasında yürüttüğü operasyonları kamuoyuyla paylaştı.

Vali Usta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin 55 kilogram toz esrar, 5 kilogram skunk, 2 kilogram esrar ve 5 gram metamfetamin ele geçirdiğini ve bu operasyonlar kapsamında 8 uyuşturucu tacirinin gözaltına alındığını ifade etti.

Ayrıca Vali Usta, “Bir adet tüfek, üç adet tabanca, 38 adet fişek, yedi adet kartuş ve iki adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Bu operasyonlarda toplamda 8 kişi gözaltına alındı. Toplamda 73 bin 803 kişi sorgulanırken, aranan 341 kişi tespit edilerek altı kişi gözaltına alındı ve sekiz kişi tutuklandı. Ayrıca 40’ı yabancı uyruklu olmak üzere toplam 11 bin 428 araç denetlendi, bin 92 araca cezai işlem uygulanırken, 39 araç trafikten men edildi” şeklinde konuştu.

vali.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.