Binalar arasındaki gizemli türbe

Binalar arasındaki gizemli türbe
Sakarya'da 5 katlı bir yapının altında bulunan türbe gizemiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sakarya ilinin Adapazarı ilçesindeki bir türbe dikkatleri üzerine çekiyor. Adapazarı''na bağlı Yenidoğan Mahallesi''ndeki Papuççular Caddesi''nde bulunan gizemli türbe, 5 katlı bir apartmanın altında yer alıyor. 

Binanın yapımında da garip olayların olduğu söylenilen türbe, gizemiyle dikkatleri üzerine topluyor. Esnaf, türbenin kime ait olduğunun araştırılmasını istiyor. 

İHA''nın özel haberine göre; Sakarya''nın Adapazarı ilçesinde 5 katlı bir binanın altında bulunan ve kime ait olduğu belli olmayan türbe, görenlerin dikkatini çekiyor.

Yenidoğan Mahallesi Papuççular Caddesi''nde 5 katlı bir binanın altında bulunan ve kime ait olduğu belli olmayan türbe, merak konusu oldu. Rivayetlere konu olan türbenin kime ait olduğunun araştırılmasını isteyen esnaf Sefer Beyoğlu, birçok kişinin bölgeye gelerek dua ettiğini söyledi.

Sefer Beyoğlu, "Bu, eski zamandan kalma bir mezar. İsmi ‘Nurullah'' diye biliyorum. Buraya gelenler dua edip çiçekleri suluyorlar. Rivayete göre, bu bina buraya yapılırken kepçeler kırılmış, binanın planını değiştirmişler. Burada oturan insanlar bile çok eski bir mezar olduğunu söylüyorlar. Burada yatan zatın ne kadar önemli olduğunu bilmiyoruz. Detaylı bilgileri biz bilmiyoruz, araştırılsın istiyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.