Bilgisayarınızı temizlerken bu yöntemi kullanmayın, çöpe atmak zorunda kalabilirsiniz

Bilgisayarınızı temizlerken bu yöntemi kullanmayın, çöpe atmak zorunda kalabilirsiniz
Bilgisayarlar gün içerisinde sıklıkla kullanmadığımız araçlar olduğundan hızlı kirlenebiliyor. Doğru yöntemlerle temizlenmediğinde cep yakan masraflar çıkarabiliyor

Laptop bilgisayarlar daha kompakt olduklarından her ortamda kullanılabiliyor. Bu sebeple daha hızlı kirlenebiliyor. Eğer bilgisayarınızın kullanım ömrünü uzatmak istiyorsanız, temizliğine de dikkat etmelisiniz ancak bilgisayarınızı doğru şekilde doğru ürünlerle temizlememek beklenmedik sonuçlar yaşamanıza sebebiyet verebilir.

shutterstock-1252774588.jpg

ISLAK DEĞİL NEMLİ BEZ

Genellikle bilgisayar temizliğinde bezin nem oranına dikkat edilmemesi,parçaların ıslak kalmasına neden olarak arzalanma yapabilir. Çok sık karşılaşılan bir durum olmasa da ufak bir dikkatsizlik, size masraf çıkarabileceğinden en başından mikrofiber bez tercih etmeniz daha sağlııklı olacaktır.

TUŞLA ARALARINI KÜRDANLA TEMİZLEMEYİN

Klavyenin tuş takımlarının arasına giren yemek artıklarını ya da biriken tozları temizlemek için kürdan, iğne gibi aparatlar değil özel olarak klavye temizliğine yönelik tasarlanan aparatları tercih etmeniz klavyeniz için doğru temizleme yöntemi olacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.