Biletlerinizi ayırtın! İşte bugün vizyona girecek filmler

Biletlerinizi ayırtın! İşte bugün vizyona girecek filmler
Korku, komedi ve çizgi dizi türlerinde birbirinden farklı filmler bugün vizyona giriyor.

Erhan KARADAĞ / KAMU SON HABER

Vizyona girecek filmler ise şu şekilde; Lilith Cinleri, THe First Slam Dunk, Bulmaca Kulesi ve Örümcek Ağı yer almakta.

BULMACA KULESİ

Bulmaca Kulesi, TRT Çocuk tarafından yayınlanan çizgi dizidir. 2016 yılında yayın yapmaya başlamış olan dizi üç çocuğun Bulmaca Kulesi'ne hapsolması ve bulmacalar çözerek evlerine ulaşmalarını anlatmaktadır. İlk sinema filmi 25 Ekim 2019 tarihinde Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi adında animasyon filmi vizyona girdi.

Tür: Çizgi dizi

bulmaca-kulesinin-kahramanlari-cocuklarla-bulusacak.jpg

LİLİTH CİNLERİ

Lilith Cinleri, cinler ile insanlar arasındaki savaşa odaklanan bir film. Genç bir anne, gece yarısı ansızın uyandığında bebeğinin yanında olmadığını fark ediyor. Odanın içerisinde bebeğini arayan kadın, bebeğin kanlı kundağını gördüğünde bebeğinin Al Karısı olarak bilinen Lilith tarafından kaçırıldığını anlıyor.

Tür: Korku

dds.jpg

THE FİRST SLAM DUNK

The First Slam Dunk, ağabeyini çocukken kaybettikten sonra onun basketbol yıldızı olma hayalini gerçekleştirmek için mücadele eden 17 yaşındaki Ryota Miyagi'nin hayatına odaklanmakta. Ryota Miyagi, ağabeyi Miyagi Ryota'nın trajik kaybının etkisinden kurtulamaz. O bir yandan erkek kardeşiyle birlikte tutkusunu paylaştığı basketbol sporuna odaklanırken bir yandan da öz-değer ve hayatın anlamı hakkındaki sorularla mücadele eder. Genel olarak güçsüz olarak görülen Ryota ve Shohoku Lisesi takım arkadaşları, liseler arası ulusal şampiyonada yarışmasını konu alıyor.

Tür: Macera/Komedi

sasf.jpg

ÖRÜMCEK AĞI

evrimagaci-org-public-mi-media-b366ef75455870ed66e36f6cd4488282.jpeg

Samuel Bodin yönetmenliğindeki "Örümcek Ağı", evde yaşadığı tuhaf olayların nedeninin ailesinin sakladığı sırlar olabileceğini düşünen küçük bir çocuğun yaşadıklarını konu ediniyor.

Senaryosu Chris Thomas Devlin imzası taşıyan filmin başrollerinde Lizzy Caplan, Antony Starr ve Cleopatra Coleman yer alıyor.

Tür: Korku

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.