Beşiktaş'tan TFF'ye ilginç teklif: Çebi'den çarpıcı açıklamalar

Beşiktaş'tan TFF'ye ilginç teklif: Çebi'den çarpıcı açıklamalar
TFF Genel Kurulu'nda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF'ye dikkat çeken bir teklifte bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF'nin genel kurulunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Genel kurulda söz alan Çebi, "Beşiktaş'ın uğradığı sıkıntıları paylaşma ihtiyacımız var" dedi.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şöyle:

"Son bir sene içerisinde TFF yönetimiyle Beşiktaş arasında bir huzursuz süreç yaşandı. Geçen sezon Beşiktaş'ın uğradığı sıkıntıları paylaşma ihtiyacımız var.

Bunlardan bir tanesi, Alanyaspor maçında Yasin Kol hakemimiz aleyhimize skandal denebilecek kararlara imza attı. Bunlar görmezden gelindi. İki hafta sonra yeniden görev verildi.

"GEREĞİ YAPILMADI"

Ankaragücü maçında Josef de Souza, bir holigana müdahale etti. Takım arkadaşları ve hakemi korudu. Bu nedenle ceza kesildi. Bu haksızlığı ortadan kaldırmak hiç kimsenin aklına gelmedi ve gereği yapılmadı.

'CESARET GÖSTERİLMEDİ'

Sivasspor - Galatasaray maçında ofsaytımsı pozisyonun VAR kayıtları açıklanırken, futbolcumuz N'Koudou ve Beşiktaş konuya neden dahil edildi. Bir daha da VAR kayıtlarını açıklama cesareti gösterilemedi.

TEKLİFİ YAPTI

Sayın Başkan Allah yardımcınız olsun. Bunu samimiyetle söylüyorum. Buradan bir öneri yapmak istiyorum. Seçildikten sonra kurullarınızı siz atamak yerine, tüm genel kurul üyelerinin oylarıyla belirlemeyi düşünür müsünüz?

"BUNU KÖKTEN ÇÖZÜN"

Rica ediyorum sayın başkanım, MHK Başkanını değiştirmekle bir şey değişmiyor. Hakemlerin topluca değişmesi lazım. Bu hakemlerin hepsinin kulüplerle bir geçmişi var. 20-30 tane yeni hakem çıkaramıyor muyuz? Hep aynı hakemler geliyor. Bunu kökten çözün."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.