Beşiktaş’tan kovulan Emirhan’ın babası açtı ağzını yumdu gözünü ‘Samet Aybaba’ya ateş püskürdü’

Beşiktaş’tan kovulan Emirhan’ın babası açtı ağzını yumdu gözünü ‘Samet Aybaba’ya ateş püskürdü’
Beşiktaş'tan kovulan genç oyuncu Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında Samet Aybaba ile ilgili flaş iddialarda bulundu.

Tinder isimli flörtleşme uygulaması kullandığı gerekçesiyle Beşiktaş’ın sözleşmesini sonlandırdığı 20 yaşındaki genç futbolcu Emirhan Demirbaş’ın babası Murat Delibaş suskunluğunu bozdu.

Beyaz TV’de canlı yayında açıklamalarda bulunan Murat Delibaş oğlunun gönderilme sebebinin aslında farklı olduğunu ve Samet Aybaba ile ilgili gündemi sarsan iddialarda bulundu.

Murat Delibaş’ın iddiaları şu şekilde:

"Şok geçirdik Kendisi böyle bir şey paylaşmadı aslında Arkadaş grubunda böyle bir şey yaptıklarını söyledi, paylaşılmadı Çocuk yıkıldı açıkçası Beşiktaş, Aboubakar'ı saç ektirmeden diskalifiye etmişti, bahane arıyorlardı muhtemelen bizim çocukla ilgili Hepimiz şoktayız, kendimize gelemedik. Dünya basınında bile rezil olduk”

“Ayıp ya Benim oğlum orada 11 senedir iyi kötü mücadele etti 11 senemiz geçti Herhangi bir bilgi olmadan, sorular sormadan, bize danışmadan, sözleşmeyi de anlaşmalı yaptılar Karşılıklı fesih, çocuk da o panikte neyi imzaladığını bilmiyor Bizimle hiçbir şekilde temasa geçmediler”

“Samet Aybaba'dan kaynaklanan bir şey Ben bizzat kulübe gideceğim, televizyona da gideceğim Samet Hoca'nın pisliklerini de anlatırım O adam ya 20 yaşındaki çocuğa baskı yapılmaz”

“Beşiktaş'ta birçok dolap dönüyor, gençler harcanıyor Samet Aybaba oğlumu bilerek, isteyerek harcadı Samet Aybaba devre arası 3-4 teklif olmasına rağmen Emirhan'ı odasına çağırıp İskendurspor'a göndermek istedi, o da gitmediği için bunlar oldu”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.