Belediye Başkanı adayı vatandaşa 'nah' çekti 'Bunu da gördük'

Belediye Başkanı adayı vatandaşa 'nah' çekti 'Bunu da gördük'
AK Parti'nin Bandırma Belediye Başkan adayı Cemal Öztaylan, konuşma yaptığı sırada kendisiyle diyaloğa giren bir seçmene ‘nah’ hareketi yaptı.

Daha önce de Bandırma Belediye Başkanlığı görevini üstlenen, aynı zamanda üç dönem Balıkesir Milletvekilliği yapan Cemal Öztaylan, 31 Mart seçimleri için saha çalışmalarına devam ediyor. Gazeteci Timur Soykan'ın sosyal medya hesabı üzerinden Öztaylan ile ilgili paylaştığı video gündeme oturdu. AK Parti Bandırma Belediye Başkan adayı Cemal Öztaylan'ın, seçmenle girdiği diyaloğun ardından vatandaşa el hareketi yaptığı ortaya çıktı.

Öztaylan’ın bir vatandaşa '1 dönüm tarlanın fiyatı kaç para? 5 milyon! Ne öyle?' dediği duyuluyor. Öztaylan ardından seçmenin cevabı karşısında el hareketi çekerek "nah" diyor.

ekran-goruntusu-2024-02-15-094541.png

Soykan tartışma yaratan videoyu, "AKP Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan seçmene 'Nah' çekti. Bunu da gördük." Sözleriyle paylaştı.

CEMAL ÖZTAYLAN KİMDİR?

Eğitim hayatına Balıkesir'de başlayan Öztaylan, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezunudur. Kariyerine özel sektörde genel müdür ve yönetim kurulu başkanı olarak başlayan Öztaylan, ardından Balıkesir İl Genel Meclisi Üyeliği’ne seçildi. Ardından Ulaştırma Bakanlığı Müşavirliği görevinde bulunan Öztaylan, Bandırma Belediye Başkanı oldu. Öte yandan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde üç dönem Balıkesir Milletvekili olarak görev yapan Öztaylan, 19. Dönemde TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği yaptı.

ekran-goruntusu-2024-02-15-094127.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.