Beklenen model için geri sayım başladı: Sızıntılar doğru çıktı!

Beklenen model için geri sayım başladı: Sızıntılar doğru çıktı!
Kısa süre önce görüntüsü paylaşılan Galaxy Z Flip 5 modeline ilişkin iddialar dolaylı yoldan doğrulandı. İşte ayrıntılar...

Shiftdelete'de yer alan bilgilere göre, Katlanabilir telefon modeliyle piyasadaki pastadan önemli bir pay alan Samsung, Galaxy Z Flip serisini geliştirmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Güney Koreli üretici geçen yıl Z Flip 4’ü vitrine çıkardı ve 2023 itibariyle cihazın halefi Galaxy Z Flip 5 üzerinde büyük aşama kaydetti. Son olarak katlanabilir telefonun canlı görüntüsü paylaşıldı ve uzunca bir süredir gündemi meşgul eden bir iddia dolaylı yoldan doğrulandı.

EN BÜYÜK EKRANLI MODEL OLACAK

Galaxy Z Flip 5’in tasarımıyla ilgili ilk detaylar geçtiğimiz aylarda sektörde sızıntılarıyla bilinen Ice Universe tarafından paylaşıldı. Buna göre akıllı telefonun 3.4 inç boyutundaki çentikli dış ekranıyla şimdiye kadarki en büyük ekranlı Flip modeli olacağı belirtildi.

Katlanabilir telefonun canlı görüntüsü kısa süre önce paylaşılırken, kapak ekranıyla ilgili iddialar da dolaylı yoldan doğrulanmış oldu. Galaxy Z Flip ve Z Flip 5G, çok küçük bir 1,1 inç kapak ekranıyla kullanıcıların karşısına çıktı. Güney Koreli üretici 2021 yılında piyasaya sürdüğü Z Flip 3 modelindeyse 1,9 inçlik bir dış ekran tercih etti. Çok yakında tanıtılacak Galaxy Z Flip 5 ile de kapak ekranı serinin tarihinde ikinci kez büyüyerek 3.4 inç seviyelerine çıkış yapacak.

Kullanıcılara fikir verebilmesi açısından geçtiğimiz yılın ağustos ayında piyasaya sürülen Galaxy Z Flip 4 modelinin teknik özellikleri şöyle;

ÖZELLİKLERİ NELER?

Ekran: 6.7 inç boyutunda 2640×1080 çözünürlüğünde ve 120 Hz yenileme hızı sunan Dynamic AMOLED 2X panel
Dış ekran: 60 Hz yenileme hızı sunan 1.9 inç
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
GPU: Adreno 730
RAM 8 GB
Depolama: 128 GB
Kamera: 12 Megapikksel f/1.8 ana kamera ve 12 Megapiksel geniş açı sensörü
Ön kamera: 10 Megapiksel f/2.4
Batarya: 3700 mAh INCELL

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.