Bayramdan sonra dolar kaç TL olacak?

Bayramdan sonra dolar kaç TL olacak?
Türk lirası karşısında tarihi rekor kıran doların daha ne kadar yükseleceği merak konusu oldu. Ekonomist Selçuk Geçer, Kurban Bayramı sonrası doların yeni rekor kıracağını söyledi. İşte, bayram sonrası doların geleceği seviye...

Karar'ın haberine göre, Kurban Bayramı sonrasını işaret ederek doların TL karşısında geleceği seviyeyi açıklayan ekonomist Selçuk Geçer, çarpıcı değerlendirmede bulundu. Dolara kuru ile ilgili açıklamalarına bir yenisini ekleyen ekonomist Selçuk Geçer, tahminlerinde güncellemeye gitti.

Döviz kuruna dair tahminini duyuran uzman isim, yatırımcılarına seslendi. Selçuk Geçer, Kurban Bayramı sonrası doların kaç TL olacağını açıkladı.

Selçuk Geçer, Kurban Bayramı sonrası doların 35-40 TL seviyelerine geleceğini söyledi. Doların uzun süreden beri baskı altında tutulduğuna dikkat çeken ünlü ekonomist, aslında gerçek değerinin zaten bu seviyeler olduğunu vurguladı.

TARİHİN EN YÜKSEK SEVİYESİNDE

Öte yandan Dolar ve Euro'da yükseliş tam gaz devam ediyor. Piyasalarda hareketlilik devam ederken Dolar 26, Euro da 28 lirayı görerek tarihin en yüksek seviyesine çıktı. Uzmanların bayram sonrası için tahmini ise bomba...

Merkez Bankası'nın faiz kararının damga vurduğu geçen haftanın ardından döviz kurları yeni haftaya da rekor tazeleyerek girdi. Bugün dolar/TL 26,04’ü, Euro/TL de 28,40’ı gördü.

Bayram sonrası dolar kurunda neler olacağı merak konusu haline geldi. Bayram tatilinin ardından piyasalardaki hareketlilik ve yatırımcı beklentileri önemli bir rol oynayacak.

Piyasa uzmanlarında tatil sonrasında dolar kurunun 30 TL seviyelerini görebileceği görüşü hakim.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.