Başvuran herkese 3.000 TL hediye

Başvuran herkese 3.000 TL hediye
Bankalar müşterilerini memnun etmek ya da müşteri çekmek için açıklamalarda bulunduğu belirtilerek yeni kampanyaların başlatıldığı ifade edildi. Bu doğrultuda Akbank tarafından başlatılan kampanyada 3 bin lira hediye edileceği ifade edildi.

Banka tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda 22 Haziran'a kadar kampanyaya katılanlara hediye verileceği belirtilerek başvuru yapana 3 bin lira hediye edileceği ifade edildi. Bununla beraber Haziran-Temmuz-Ağustos boyunca Akbank kredi kartlarıyla Tatilsepeti.com ve Restoran sektöründe yapılacak aylık 10.000 TL ve üzeri harcamalara her ay 1.000 TL, 3 ayda toplam 3.000 TL iade yapılacağı belirtilerek yararlanmak için “1011TATIL10” davet kodu ile hemen Akbank Mobil’den Akbanklı olmak gerektiği ifade edildi.

3 BİN LİRA HEDİYE EDİLİYOR

Kampanyadan “1011TATIL10” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar faydalanabileceği belirtilerek Kampanya 22 Mayıs – 22 Haziran 2023 tarihleri arasında “1011TATIL10” davet kodu ile mobilden ilk kez Akbanklı olan müşterilerimiz için geçerli olduğu bildirildi.

Kampanyadan yararlanmaya hak kazanan kişiler, 22 Mayıs – 22 Haziran 2023 tarihleri arasında mobilden davet kodu ile Akbank müşterisi olduktan sonra Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında, Akbank kredi kartlarıyla tatilsepeti.com ve restoran sektöründe yapacakları aylık toplam 10.000 TL ve üzeri alışverişleri için her ay 1.000 TL, 3 ayda toplam 3.000 TL kazanabileceği belirtilen Akbank duyurusunda ampanya sadece tatilsepeti.com ve restoran sektöründe yapılan harcamalarda geçerli olduğu ifade edildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyadan sadece Axess ve Wings kredi kartlarından harcama yapan müşteriler yararlanabilir.

Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına “1011TATIL10” kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir.

Davet kodu ile mobilden müşteri olma sürecine başlayan kişilerin, kampanyadan yararlanabilmesi için Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesini mobilden veya Şubeden tamamlanması zorunludur.

Müşteriler kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilecektir.

“1011TATIL10” davet koduyla mobilden Akbanklı olma sürecine başlayıp sonrasında kuryeli müşteri olma sürecini tercih ederek devam edenlerin, kampanyadan yararlanabilmek için en geç 22 Haziran 2023 tarihine kadar Akbank müşterisi olma sürecini tamamlamış olması gereklidir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.