Bankadan tüm müşterilerine uyarı! 3 gün içinde işlem yapılması gerekiyor

Bankadan tüm müşterilerine uyarı! 3 gün içinde işlem yapılması gerekiyor
Denizbank, tüm müşterilerini uyardı. 3 gün içinde başvuru yapmayan tüm müşteriler, düşük faizli 37 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatını kaçıracak.

Denizbank, müşterilerine yeni kampanya başlattı. Yeni başlatılan bireysel tüketici kampanyası kapsamında, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli özel bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Denizbank, başvurularını 3 gün içinde tamamlayacak olan tüm müşterilere, gelir belgesi talep etmeden 37 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacak.

AYNI GÜN ÖDEMELER ALINACAK

Başvuruları hızlı ve kolayca tamamlamak için Cep telefonundan SMS göndererek veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Denizbank ihtiyaç kredisi almak isteyenler, başvuru şartlarına uygun olduklarında aynı gün içinde ödemelerini alabilirler. Ogretmenlericin.com'da yer alan habere göre, 36 ay vadeli ödeme seçeneğiyle nakit kredi ihtiyacınızı karşılayabilir ve kolayca geri ödeme planı oluşturabilirsiniz. Cep telefonunuz aracılığıyla kısa mesaj atarak da bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılma imkanınız bulunuyor.

SMS İLE BAŞVURUNUZU GERÇEKLEŞTİRİN

Cep telefonunuzdan SMS ile bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak için yapmanız gerekenler oldukça basit. Mesaj kısmına girerek "kredim [TC Kimlik Numaranız] [Doğum Tarihiniz]" şeklinde yazarak 32 80 numarasına mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Bu kolay başvuru yöntemiyle düşük faizli ihtiyaç kredisine 3 gün içinde sahip olabilirsiniz.

İNTERNET ŞİFRENİZLE BAŞVURU YAPIN

Denizbank, sadece SMS ile değil, aynı zamanda kendi mobil uygulaması üzerinden de kolay başvuru imkanı sunuyor. Cep telefonunuza indirdiğiniz DenizBank mobil uygulamasına internet şifrenizle giriş yaparak bireysel kredi kampanyasına katılabilir ve diğer kredi seçeneklerine göre daha düşük faiz avantajlarından yararlanabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.