Banka müşterilerine büyük kolaylık 'Şimdiye kadar neredeydi' dedirtecek sistem kullanıma açıldı

Banka müşterilerine büyük kolaylık 'Şimdiye kadar neredeydi' dedirtecek sistem kullanıma açıldı
Bankalar üzerinde müşteriden müşteriye para transferlerinde yeni bir dönem başladı. O banka müşterilerinin kullanımına açıldığını duyurdu.

Banka müşterileri tarafından merakla beklenen ‘Ödeme İste’ servisi Halkbank tarafından kullanıma sunuldu. Paydaşı olduğu servisi duyuran Halkbank, ödeme kolaylığı konusunda bir adım ilerlemiş oldu.

iste-odeme.jpg

Bankalararası Kart Merkezi ve Merkez Bankası iş birliğiyle geliştirilerek duyurulan Ödeme İste hizmeti, banka müşterilerinin havale ve FAST yöntemleriyle birbirlerinden ödeme talep edebilmelerine fırsat ve kolaylık tanıyor. Tek bir tuşla ödeme talebinde bulunmayı kolaylaştıran bu sistem, yenilikçi bir bankacılık işlemi olarak kabul ediliyor.

268589-001.jpg

ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLIYOR

Halkbank tarafından hizmete sunulduğu duyurulan bu sistemle birlikte banka müşterilerinin birbirlerine ödeme yapabilme kolaylığını sağlamasının yanı sıra e-ticaret, e-talimat ve kurumsal fatura ödemeleri gibi farklı ödeme çeşitlerinde de kolaylıkla kullanılabilecek ve müşteriler için pratik bir yöntem olacak.

x7rhwx5lvzjnlaoppbll6wbpai.jpg

HALKBANK DUYURDU

Bankaların kullanımına açılacağı çok daha önce duyurulan ‘Ödeme İste’ servisi, Halkbank müşterileri için hizmete sokulmaya başlandı. Konuyla ilgili bankadan açıklama geldi.

Bankadan yapılan açıklamada, kullanıcıların ‘Ödeme İste’ fonksiyonuna dair işlemlerinin tamamına Halkbank mobil ve internet şubesinde bulunan ‘para transferleri’ menüsünden erişebilecekleri söylendi. Açıklamanın devamında “Müşteriler hesaplarına para gelecek şekilde diğer kişilerden ödeme isteyebilecekleri “Yeni Ödeme İste” seçeneğinin yanı sıra, “Gönderilen Ödeme İstekleri”, “Gelen Ödeme İstekleri” ve “Ödeme İste Ayarları” seçenekleriyle bu özelliği kişiselleştirebiliyorlar.” İfadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.