Atilla Yeşilada zengin olmanın yolunu deşifre etti: Oluk oluk para yağacak

Atilla Yeşilada zengin olmanın yolunu deşifre etti: Oluk oluk para yağacak
Atilla Yeşilada, o yatırım aracına para akını olacağını söyleyerek kritik açıklamada bulundu.

Uzman isim Atilla Yeşilada, o yatırım aracına oluk oluk para yağacanı söyledi.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla yatırım araçlarını yöneliyor. Dolar, altın, kripto para ve borsa üzerinde yaşanan piyasa dalgalanması ise dikkat çekiyor.

altin-001.webp

ALTIN VE KRİPTO PARALARA SAVAŞ ETKİSİ

Altının 2 bin 391 dolar seviyesine gelerek rekor kırmayı sürdürüyor. Ancak altın tarafında yaşanan bu artışın temel sebebinin İsrail İran savaşı olduğu ise belirtiliyor.

Bitcoin piyasasında ise yarılama zamanında 63 bin seviyesinde seyrediyor. Bilindiği üzere her yarılamada sonra bitcoinde ciddi artışlar yaşanmıştı. Fakat İsrail ile İran arasındaki savaş Bitcoin piyasasını derinden vurdu. Öyle ki 74 bin dolar seviyesinden 63 bin dolar seviyesine sert düşüş yaşandı.

btc.webp

BORSADA YABANCI AKINI VAR

Borsa da ise durum aynı şekilde yukarı yönlü hareket ediyor. 9 Bin 600 seviyelerine kadar yükselen borsanın geleceği ise merak ediliyor. Ancak savaş durumunun etkilememesi ise dikkat çekiyor. Hele ki son zamanlarda yabancıların borsa gelmesi ise düşündürdü.

t-c3-bcrk-liras-c4-b1-001.jpg

YEŞİLADA: ACAYİP PARA KAÇMAYA BAŞLAR

Uzman isim Atilla Yeşilada, piyasaya ilişkin çarpıcı açıklamalara imza attı. Yeşilada, “FED faiz indirmezse; Euro ile Dolar 1.06 civarında 1.02’e düşer. Altında ralliyi unutun. Bitcoin zaten yeteri kadar geriledi ama orada da bir miktar gerileme olabilir. En önemlisi Türkiye gibi gelişmekte olan piyasalardan acayip ölçüde para kaçmaya başlar” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.