Atatürk'ün sevdiği şarkılar albüm oluyor: Projede hangi isimler yer alacak?

Atatürk'ün sevdiği şarkılar albüm oluyor: Projede hangi isimler yer alacak?
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin vasiyeti üzerine Atatürk’ün en sevdiği şarkıları bir albümde toplanacak.

Arif Aydın KAPLAN / KAMU SON HABER

Dijital yayın platformu Disney Plus’ın “Atatürk” dizisini yayınlamama kararı almasının yankıları sürerken, yapımcı Murat Yıldırım sürpriz bir projeye imza atacağını duyurdu.

Yapımcı Murat Yıldırım, Disney'in “Atatürk” dizisini yayınlamama kararı almasının tartışmaları sürerken heyecanlandıran projeyi duyurdu.

2012 yılında hayatını kaybeden Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatape’nin vasiyeti üzerine böyle bir çalışma hazırlamaya karar verdiği öğrenilen Yıldırım, projenin detaylarını aktardı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği şarkıların seslendirileceği albüm dünya çapında tanınmış bir sanatçı ile bir Türk şarkıcının düet yapacağı belirtildi.

12 şarkının yer alacağı albümde 9 sanatçı olacak.

PROJEDE HANGİ SANATÇILAR VAR?

Çalışmaları süren “Vasiyet” adlı albümde Ajda Pekkan, Candan Erçetin, Cem Adrian ve Seçil Heper gibi ünlü sanatçıların yer alması bekleniyor.

İŞTE O ESERLER

“Vasiyet” albümünde yer alacak şarkılar şunlar:

Ah Bu Gönül Şarkıları, A Benim Mor Çiçeğim, Yemen Türküsü, Manastır’ın Ortasında, Vardar Ovası, Fikrimin İnce Gülü, Çile Bülbülüm Çile, Kimseye Etmem Şikâyet, Alişim’in Kaşları Kare, Sarı Zeybek, Çökertme’den Çıktım, Dağlar Dağlar Viran Dağlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.